Velkommen til VovseWellnes.dk

Ydelser

Se hvad jeg tilbyder nedenfor

"Når din hund er hos mig, ønsker jeg at skabe så trygt og roligt miljø så muligt. Og det gælder uanset om din hund behandles, aktiveres eller passes.
Hos mig foregår alle aktiviteter og behandlinger altid på hunden præmisser. Så du er sikker på at få en glad og harmonisk hund hjem."

Tina Charlotte Nielsen
Klikkeradfærdsinstruktør og hundemassør

Hundeluftning

Hundeluftning

Er du selv forhindret i at lufte og aktivere din hund? Det kan der være mange grunde til. Så derfor tilbyder jeg at gøre det. Det kan være at du har et specifikt træningsproblem du vil have at jeg skal arbejde med, når jeg lufter din hund. Da jeg kun har en hund med af gangen, er der fokus på netop din hund. Har du flere hunde, som kan gå sammen på turen, finder vi også ud af det. Så du får en træt og velstimuleret hund hjem. Jeg henter din hund hjemme hos dig. Medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Hundeluftning med aktivering

Hvad får du på en luftetur med aktivering? Her vil jeg have fokus på at aktivere din hund på en sund og hensigtsmæssig måde. Det kan være forskellige søge øvelser, det kan være kropskontrol i naturen osv. Da jeg kun har en hund med af gangen, er der fokus på netop din hund. Har du flere hunde, som kan gå sammen på turen, finder vi også ud af det.

Hundeluftning med træning

Her kan du vælge at jeg skal træne din hund. Det kan være at du har et specifikt trænings problem du vil have at jeg skal arbejde med. Noget som du selv går og bøvler med i hverdagen. Som jeg skal arbejde videre på når jeg lufter din hund. Det kan fx være at du er i gang med at træne gå pænt. Og du ønsker at jeg bruger tiden på at træne dette. Eller hvilket som helst andet trænings problem. Du kan også vælge en ene time, her træner du selv hunden, men med instruktør på. Her henviser jeg til www.hund&harmoni.dk

Hundeluftning med aktivering 250 kr. pr. time

Ydelsen inkluderer:

 • Afhentning af din hund til gældende takst
 • Fokus på kun din hund
 • Aktivering af din hund

+ kørsel 3,54 kr. pr km.(bor du indenfor 10 km fra min adr. er kørsel gratis).

Hundeluftning med træning 350 kr. pr. time

Ydelsen inkluderer:

 • Afhentning af din hund til gældende takst
 • Fokus på kun din hund
 • Træning af din hund

+ Kørsel 3,54 kr. pr km.(bor du indenfor 10 km fra min adr. er kørsel gratis).

Hundemassage

Hundemassage

Hunde kan få muskelspændinger ligesom os mennesker, så alle hunde kan have gavn af massage, uanset race, størrelse og alder. Du er sammen med din hund under hele behandlingen. Behandlingen foregår som udgangspunkt hjemme hos dig. Men kan efter aftale også foregå hos mig. Alt foregår på hundens præmisser. Så man når ikke altid så langt i behandlingen som man kunne håbe på. For de flestes hundes vedkommende, opleveler jeg at de bliver mere og mere fortrolige med massagen fra gang til gang.

Læs mere

Hunde kan få muskelspændinger ligesom os mennesker, så alle hunde kan have gavn af massage, uanset race, størrelse og alder.

Hvorfor skal hunden have massage?

 • Forbygger skader
 • Smertelindring
 • Velvære for hunden
 • Muskelafslappende og genopbyggende
 • Bedre restitution efter fysisk udfoldelse
 • Afstressende og beroligende
 • Udrensende
 • Øger bevægeligheden og gør din hund mere smidig
 • Gavnlig effekt på nervøse og stresset hunde
 • God kontakt mellem hund og ejer

Hvornår skal hunden ikke have massage?

 • Hvis den har åbne sår
 • Har feber
 • Betændelses tilstande
 • Brækket ben
 • Drægtige tæver
 • Kræft
 • Chok
 • Diarre
 • Hunde under 1 år
 • Er du i tvivl om din hund er syg skal du altid kontakte din dyrlæge

Hvad sker der under behandlingen?

Den første gang vi mødes, vil der være lidt papirer vi udfylder i fællesskab. Jeg skal se din hund i bevægelse, i gang og trav, Inden jeg går i gang med selve behandlingen. Behandlingen foregår ned på gulvet, hvor vi begge to sidder sammen med hunden. Du er også velkommen til at sidde på en stol ved siden af, men det vurderes fra hund til hund. Din rolige tilstedeværelse smitter af på din hund. Har du andre hunde i hjemmet skal de være lukket væk, så der er fuldstændig ro i rummet hvor massagen foregår.

Alt foregår på hundens præmisser. Så man når ikke altid så langt i behandlingen som man kunne håbe på. For de flestes hundes vedkommende opleveler jeg at de bliver mere og mere fortrolige med massagen fra gang til gang. De finder ret hurtigt ud af at det ikke bare er almindelig nus og kæl. Hvis behandlingen foregår hjemme hos mig, skal du lige vente på grønt lys, inden du tager din hund ud af bilen. Da der kan være en anden hund inde til behandling eller min egen hund lige skal lukkes væk. Efter behandlingen?

Din hund kan godt være træt efter en behandling. Den kan godt have hyppigere vandladning og afføring, det er helt naturligt. Sørg for at den får rigelig væske da den udskiller en masse affaldsstoffer.

Hundemassage 300 kr. pr. time

Ydelsen inkluderer:

 • Lokation efter eget valg
 • Behandling tilpasset din hunds behov

+ Kørsel 3,54 kr. pr km.(bor du indenfor 10 km fra min adr. er kørsel gratis).

Hundepension

Hundepension

Har du brug for at få passet din hund hvis du skal på ferie. Det kan også være at du bare har brug for en enkelt dags pasning. Da min hundepension er i mit private hjem sammen med resten af familien inkl. Vores hund. Er det meget vigtig at din hund kan sammen med vores. Her er ingen bure. Din hund kommer til at indgå som en del af vores familie imens den er her. Og får et så hjemmelige ophold som muligt. Den vil komme med ud på alle dagens lufteture. Her indgår der forskellige aktiviteter. Og det koster ikke ekstra.

Læs mere

Pasning af din hund

Da din hund kommer til at indgå i vores familie, er det meget vigtig at den kan sammen med vores. Derfor skal hundene mødes inden en evt. pasning.

Så kan du også se hvem vi er inden du beslutter dig for at få passet din hund i vores hjem. Her er ingen bure, men der er mulighed for at jeg kan dele dem lidt op hvis de skulle have brug for det. Din hund kommer til at indgå som en del af vores familie mens den er her. Og får et så hjemmelige ophold som muligt. Den vil komme med ud på alle dagens lufteture. Her indgår der forskellige aktiviteter. Og det koster ikke ekstra. Vi træner lidt i løbet af dagen. Og vi har en dejlig indhegnet have hvor hundene kan gå og snuse og hygge sig. eller bare ligge og dase, hvis det er det de trænger til.

Jeg har kun plads til en hund ad gangen i pensionen. Medmindre det er to hunde fra samme hjem. Dette har jeg valgt for at have tid til den enkelte hund. Og for ikke at hundene skal forholde sig til alt for mange nye hunde, i et fremmed hjem. Jeg ønsker at skabe så meget ro omkring opholdet som muligt. Så du får en glad hun hjem fra ferie.

Jeg modtager gerne tæver i løbetid. Dog skal du oplyse om det når du booker ophold. Hvis du har mistanke om at din hund kommer i løbetid under opholdet, skal dette også oplyses.

Hunden skal være vaccineret samt have den lovpligtige hundeforsikring. Hunden må ikke have smitsomme sygdomme og må ved aflevering ikke være syg. Skulle den blive syg under opholdet, forbeholder jeg mig ret til at kontakte en dyrlæge på ejers regning. Jeg vil selvfølgelig altid først prøve at komme i kontakt med ejer. Den skal være fri for lopper. Du medbringer selv hundens vanlige foder. Skulle den have nogen former for allergi skal dette selvfølgelig oplyses. Aflevering tid og afhentning efter aftale.

Pasning 250 kr. pr. døgn

Ydelsen inkluderer:

 • Individuel pasning af din hund
 • Daglige lufteture i lokalområdet
 • Daglig aktivering af din hund

Ring eller skriv

5 = 3 + ?
Helsingevej 46A 3230 Græsted CVR: 27 86 30 43

Abonnér på vores nyhedsbrev

Indtast dit navn og din e-mail adresse nedenfor og tryk "Send" for at modtage mit nyhedsbrev.

Vi samarbejder med

Besøg vores samarbejdspartner hundogharmoni.dk
Besøg vores samarbejdspartner dyredoktoren.net